Rozhovory 05.12.2021
Autor: Šimon Kadeřávek

Poučili jsme se a dokázali jsme udržet vedení, chválí spoluhráče Denis Godla

Litvínov prolomil smůlu a konečně bodoval, chemikům se zadařilo na ledě Karlových Varů. Přestože domácí Vervu přestříleli, nezvítězili. Zády týmu Vladimíra Růžičky totiž kryl Denis Godla, ten do sítě pustil jen dva pokusy.

Utkání hrané o druhou adventní neděli začalo zhurta, po deseti minutách pálil přesně Estephan. Útočníkovi nahrával Baláž, jenž navázal na svůj gól z předchozího kola. Krátce nato slavil Kudrna. Energetici se nehodlali vzdát, protože reakce přilétla z hole Koblasy. Skóre se nakonec měnilo až v závěrečném dějství, kdy tři body vystřelil Litvínovu Zdráhal. V 56. minutě korigoval stav zvláštním zásahem karlovarský Černoch.

Díky dobrému vstupu jste získali cenné body…

Pro nás jsou to důležité body, protože hodně zápasů jsme si prohráli prakticky sami. V utkání s Olomoucí jsme neudrželi vedení, takže jsem rád, že se to dnes povedlo.

Jak vidíte situaci okolo branky Černocha?

Vyrazil jsem kotouč, zároveň přede mnou zabrzdil a měl jsem sníh ve tváři. V té chvíli jsem puk ztratil. Trochu do mě vletěl, sice nechtěně, ale nadzdvihnul mě. Nevím, jestli měla branka platit, ale určitě si celou situaci rozebereme na videu.

V závěru hrála Energie v šesti, byly to těžké vteřiny?

Bylo to náročně, dnes jsme měli několik oslabení. Ty jsme ale zvládli dobře a skoro k ničemu jsme je nepustili. Sice několikrát vystřelili, ale zvládli jsme to a jsme rádi za tři body.

V dalším kole čeká Vervu Zlín. Jak bude probíhat příprava?

Liga je vyrovnaná a každý soupeř má svou kvalitu. Zlín v posledních zápasech získává body proti silným týmům, takže hokej hrát určitě umí. Musíme zabrat a přivézt důležité body.

Zápasy - Dorost 14.09.2024

Dorost si z Liberce žádné body nepřivezl

Litvínovští dorostenci toužili navázat na včerejší domácí vítězství nad Spartou v Liberci, avšak nakonec ani druhý výlet na led soupeře žádné body nepřinesl.
Více >
Zápasy - Junioři 14.09.2024

Junioři vyšli v Mladé Boleslavi střelecky naprázdno

Po třiadvaceti hodinách vyrazili černožlutí k dalšímu extraligovému utkání, po Liberci se nyní představili v Mladé Boleslavi.
Více >
Zápasy - Dorost 13.09.2024

Dorost ve velkém dramatu porazil Spartu, rozhodovaly nájezdy

Další těžká zkouška čekala na dorostence Litvínova, ti totiž na svém ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou to jsou vždy velmi náročná utkání, ne jinak tomu bylo i dnes.
Více >
×
Dnes v 17:00 | Dor.
HC ŠKODA PLZEŇ
HC VERVA Litvínov